Insajder: Krivična prijava protiv Luke Jovića jer nije ostao u samoizolaciji

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da podnese krivičnu prijavu protiv fudbalera Luke Jovića zbog nepoštovanja mera samoizolacije nakon što je došao iz inostranstva, potvrđeno je Insajderu u ovom Tužilaštvu.
Kako navode, krivična prijava je podneta zbog sumnje da je učinio krivično delo 248 Krivičnog zakonika, odnosno nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije, prenosi Insajder. Prema ovom članu zakona, propisana kazna je novčana ili zatvor do tri godine.
 
Prethodno su mediji preneli da je Jović je napustio karantin u Madridu i došao u Srbiju da proslavi rođendan devojke Sofije Milošević, što se moglo videti na fotografijama na društvenim mrežama.
 
Predsednica Vlade Ana Brnabić je na konferenciji za medije u sredu rekla da se oko 65.000 državljana Srbije vratilo iz inostranstva prethodnih dana i dodala da su neki prekršili obaveznu samoizolaciju, a pomenula je i slučaj jednog našeg fudbalera.
 
 
"Napisali smo krivične prijave i nekima od poznatih sportista. Ti ljudi će odgovarati kada sud odredi da je došlo vreme za to", rekao je Stefanović.
  • STAVROS

    19.03.2020 17:57
    Cujte Srbi
    Komentari iz sata u sat postaju sve zlobniji,pokvareniji.
    Trazite drakonske kazne,zeljni ste neke osvete.
    Pokazali ste potpuno odsustvo ljudskosti sto se tice vasih sunarodnika koji dolaze iz inostranstva.
    Optuzivali ste starije sugradjane da su sebicni,upirali prst u njih.
    Sramoti me vasa histerija I sebicnost,nedostatak osnovne ljudskosti.
    A svi znate da najgore tek dolazi.
    U ovakvim situacijama narod/nacija pokazuje svoj pravi karakter.
    Kakav je vas,sugradjani?

  • Zadruga zurka

    19.03.2020 17:31
    takav je i veliki deo gastarbajtera koji ce za Uskrs doci ovamo .
    Sedece po kaficima , izigravati dzekove i raznositi viruse .
  • Marijana

    19.03.2020 17:18
    Isto za sve
    Posto je poznata licnost i novcana kazna i i zatvor BAHAT je Previse jer je uvrteo sebi u glavu da ON sve moze i sme

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.