Preminuo episkop valjevski Milutin koji je bio na lečenju u Beogradu

Episkop valjevski vladika Milutin (71) preminuo je sinoć u KBC "Dragiša Mišović" u Beogradu gde se nalazio na lečenju od virusa korona, prenosi portal kolubarske.rs.
Preminuo episkop valjevski Milutin koji je bio na lečenju u Beogradu
Foto: 021.rs
Eparhija valjevska SPC potvrdila je krajem prošle nedelje u saopštenju za javnost da je vladika Milutin pozitivan na virus korona, kao i još dvojica sveštenika.
 
"Episkop Milutin je virus korona dobio tako što je kao vredni pastir hodio i služio u svojoj Eparhiji, onako kako već više od pola veka služi Bogu i rodu", saopštila je Eparhija valjevska, a prenosi kolubarske.rs.
  • @Ej smarate

    31.03.2020 15:13
    Poceli smo da vas slikamo u redovima za kasicicu, pa kad vam krenu simptomi, tamo da se javite a ne u bolnicu.
  • Zoki Srbin

    31.03.2020 00:44
    Pastir
    Bog čoveka uzima kada je to najbolje za njega.
    Večan pomen našem Episkopu Milutinu!
  • Ej smarate

    30.03.2020 16:45
    Smarate
    Sveto Pricesce i Kasicica ne mogu da zaraze jer je to velika svetinja, naprotiv leci najteze bolesti !! Nevernici i da ne verujete u to a ne verujete nema sta da hulite briga vas sto sno u Crkvi nemojze se druziti s nama vernicima i pa pa !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.