Stefanović: Na ulici protivzakonikto osam odsto vozača

Oko osam odsto zaustavljenih vozila bilo je bez potrebne dozvole i protivzakonito na putevima Srbije, rekao je ministar MUP-a Nebojša Stefanović.
"Ovo su ključni dani, treba da pokažemo maksimalnu disciplinu", rekao je Stefanović za Pink, kometarišući snimke kontrole vozila na mostu Gazela u Beogradu, navodeći da su sve policijske snage bile angažovane za tu proveru.
 
On je naveo da su zbog obima zaduženja policajci umorni, objašnjavajući da je 80.000 građana u samoizolaciji i da je potrebno ostvariti toliko kontakata svaki dan da bi se proverilo da li se pridržavaju te mere.
 
"Nije dovoljno samo telefonom proveriti, nekad se mora otići u pešačku kontrolu, nismo naivni da sve poverujemo", rekao je Stefanović.
 
Prema njegovim rečima, najveći broj građana to poštuje, ali "izazove veliki bes kad se zateknu na ulici, oni koji sem mere samoizlacije bahato krše i druge zakone".
 
"U prethodna dva dana zatekli smo nešto manje od 300 građana koji su kršili samoizolaciju", rekao je Srefanović.
 
On je, govoreći o problemima, rekao da je jedna starica u Užicu danima uzastopno bila van kuće i da je više puta opomenuta, te da je policija ispratila do kuće, kupila joj namirnice, ali da nije siguran da neće opet isto da uradi.
  • Dr Krušik

    31.03.2020 13:42
    Kolega,
    na osnovu kog zakona?
  • Novosađanka

    31.03.2020 12:00
    Ta nemojte kasti
    Kako je čika Branko, šta radi ovih dana?
  • pawlle

    31.03.2020 10:50
    ii ti si prekrsio sve zakone kad si dosao iz Madjarske nisi bio u karantinu sa svojim precednikom pa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.