Stefanović: U MUP-u 42 osobe zaražene korona virusom

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da su prema najnovijim informacijama 42 pripadnika MUP-a zaražena virusom korona.
Stefanović: U MUP-u 42 osobe zaražene korona virusom
Foto: 021.rs
Nešto više od 900 je u samoizolaciji.
 
Gostujući na TV Pink, Stefanović je naveo da je bilo očekivano da će se određeni broj policajaca zaraziti, zbog svakodnevnog kontakta sa građanima, te da za sada imaju dovoljno poilicajaca koji pokrivaju dnevne zadatke.
 
Prema njegovim rečima, policija aktivno radi na kontroli samoizolacije i kretanja u vreme policijskog časa i podseća da je proteklog vikenda za vreme policijskog časa, od subote u 13 do ponedeljka do pet sati ujutro, uhvaćeno između 600 i 700 ljudi bez dozvole za kretanje.
 
Najviše kršenja je bilo, dodaje Stefanović, u Beogradu, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici, dok je najmanje bilo u Prijepolju, Jagodini, Vranju i Somboru. Stefanović ističe da je na ulicama u vreme policijskog časa angažovan veliki broj policajaca, patrola, presretača i kamera, koji pokrivaju sve teritorije.
 
Ministar navodi i da su pripadnici MUP-a angažovani i na redovnim aktivnostima kao što su borba protiv organizovanog kriminala, nakrodilera...

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.