Zaštitnik građana reagovao zbog velikog broja žalbi na izdavanje dozvola za kretanje

Veliki broj građana obratio se Zaštitniku građana zbog poteškoća pri pribavljanju dozvola za kretanje u toku zabrane kretanja, a bitnih za one koji se staraju o zaštiti građana sa invaliditetom, starih nepokretnih osoba, a posebno dece, kao i svih onih kojima je tuđa pomoć neophodna.
Zaštitnik građana reagovao zbog velikog broja žalbi na izdavanje dozvola za kretanje
Foto: Pixabay
Zaštitnik građana se obratio predsednici Vlade Srbije kako bi ovaj problem bio blagovremeno prevaziđen, navodi se u saopštenju Zaštitnika građana. 
 
"Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić istakla je u komunikaciji sa Zaštitnikom građana da će ovaj problem biti rešen u najkraćem roku. Građani će biti u mogućnosti da zahteve za dozvolu podnose elektronskim putem, a saglasnost će takođe biti davana elektronskim putem, kako bi ceo sistem bio efikasniji", navodi se u saopštenju Zaštitnika građana.
  • Vladimir

    15.04.2020 10:20
    Ja podneo zahtev za firmu pre nekih 2 nedelje, nit može nit ne može...nema odgovora, tajac...super efikasno rade...kao i obično
  • bzs

    07.04.2020 20:42
    elektronski
    A kada dostaviti nećete dobiti odgovor, pošto namešteno da sve ide u Spam da ne bi zatrpili INBOX sa velikom brojem (nekoliko stotina hiljada) mailom...

    Videli smo to već i za poslodavce koji nosi dobili nikakvih odgovora...
  • Mile

    07.04.2020 19:40
    Evo odma'
    Sad će to odma, već u junu 2022 doći na dnevni red komisije pa kad ona razmislu,...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija