VIDEO Ambasadorka Čen Bo: Hvala narodu Srbije na podršci Vuhanu

Ambasadorka Narodne Republike Kine u Srbiji Čen Bo, povodom otvaranja Vuhana za saobraćaj sa drugim gradovima, zahvalila je narodu Srbije na pruženoj podršci tom kineskom gradu u najtežim vremenima.
"Od ponoći 8. aprila po pekinškom vremenu, izlaz iz Vuhana je ponovo otvoren za saobraćaj sa drugim gradovima u Kini. Tokom proteklih 76 dana, građani Vuhana su dali veliki doprinos i žrtvu u borbi protiv virusa. Hvala narodu Srbije na pruženoj podršci Vuhanu u najtežim vremenima", navela je ambasadorka na Tviteru i okačila snimak iz Vuhana.
 
Kineske vlasti odblokirale su izlaz iz Vuhana, koji je bio žarište epidemije virusa korona i 76 dana bio odsečen od sveta.
 
  • Slepi miš

    08.04.2020 08:30
    Nema na čemu, stvarno
  • boger

    08.04.2020 07:40
    Hvala
    Hvala gospođi Čen Bo na izuzetnom doprinosu razvoju prijateljskih odnosa kineskog i srpskog naroda.
  • Futoška

    08.04.2020 07:34
    Hvala vam
    Nema na čemu! Hvala vama na virusu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.