Radojičić: Ima smisla da policijski čas sledećeg vikenda traje duže

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da ima smisla očekivati da policijski čas sledećeg vikenda počne ranije, odnosno da traje duže.
Radojičić: Ima smisla da policijski čas sledećeg vikenda traje duže
Foto: 021.rs
Naveo je da će odluku o tome, kao i o ponašanju za vreme pravoslavnog Uskrsa, doneti epidemiolozi i stručna lica zajedno sa nadležnima.
 
"Ima smisla to očekivati, s obzirom da i prošli vikend i ovaj daju rezultate i ne smemo se opuštati u ovom periodu kada opasnost još uvek preti", kazao je Radojičić.
 
On je dodao da ne veruje da može doći do eskalacije situacije sa obolelima i naglog skoka u narednom periodu, ali, kaže, pažnja mora da bude na nivou.
  • ISTINA

    16.04.2020 20:47
    POSTOVANI 021, imam ideju kako bi, posto ima puno "sveznalica", mozda stvarno moglo biti dobro, da napravite jednu vrstu kviza,neovisno od teme,pa da drustvo procaska, umesto da se izliva negativna energija bez veze! Pitanja od ozbiljnih, do urnebesno komicnih,znanstvenih, ama bas da prosarate kao mozaik. Vi ste inteligentni, znate da cete imati niz ideja kako i sta, A SADA,PAZITE, HAHA; ZA NAGRADU POBEDNIKU DATE MOGUCNOST, DA CEO DAN, NA STRANICI ZA KVIZ, SAM-a, SVOJE MISLJENJE DAJE BEZ DRUGIH, KOMENTATORA ILI NJIHOVOG UTICAJA!!!!! TOTALNO SAMO ON ILI ONA, IZABERU TEMU KOJU STE VI DONELI KAO SVEZU INFORMACIJU, A SVI OSTALI CITAJU KAO I PRE,S'TIM STO CE BITI SUTRADAN KOMENTARA SIGURNO! MOZDA U BUDUCNOSTI! OVO NEMORATE OBJAVITI'JER JER ZNAM ODMAH CE BITI "MAAAA,DAAAJ,STAAAA? itd.POZDRAV I SVE NAJBOLJE
  • ISTINA

    16.04.2020 15:17
    HAHA! Posto se mnogi od vas, vec dugo vremena odlucuju na odlazak, tamo negde gde je" BOLJE", ali jos uvek sede ovde, moraju da shvate da svoj kofer nose uvek sa sobom, tj. sebe,a u ovo vreme niko posebno nije dobrodosao na odmor, jer u bilo koju zemlju odes, moras da RADIS, DA DOPRINESES DRUSTVU,BEZ KOMPROMISA I DA POSTUJES PRAVILA, AKO NEKO NECE ONDA NA PUSTO OSTRVO,ali cisto sumnja da se za to ima para,jel'!Pa mnogi se uopste ne povezuju sa TEMOM,pa skoce da se prepucavaju ,pa ih drugi opominju da nisu dobro informisani itd. U svakom slucaju bas nekome u ovo vreme treba neko ce doci, tek tako! BAS! To vreme je proslo i ostaje u divnom secanju! Nego, sto se vi koji sve bolje znate nebi Trkali, u pravljenju najsmesnijih maski na svetu, i pokazali zdrav razum i nosili STALNO, pa da SE svi upiske od smeha, nema veze,mozda bi tada i bilo manje opasnosti! Garantujem da vi koji izlazite u inat,nemate pojma nista da napravite,AJDE; ZAINATITE SE PA NAPRAVITE MASKE,PA IH NOSITE! BRZE CE SVE OVO PROLAZITI; uz DOBRU,ZA........U, A RIZIK CE BITI SVE MANJI!
  • gradjaninX

    14.04.2020 16:51

    Živim u Francuskoj u kojoj je stanje daleko gore (što se broja zaraženih i preminulih tiče). I pored toga nemamo policijski čas.
    -----------------

    Kolko vas je sloboda kostala brojacete u smrtima koje su mogle biti izbegnute.
    Uzivajte.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.