Balša Božović prijavio nestanak Stefanovića jer huligani pale baklje po krovovima, oglasio se ministar

Narodni poslanik i član Demokratske stranke Balša Božović zvao je danas policiju kako bi, kako kaže, prijavio nestanak ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića.
On je zaposlenoj u MUP rekao da je član odbora za odbranu i unutrašnje poslove i da po zakonu kontroliše rad ministra. Međutim, Stefanović mu se ne javlja, kako kaže, četvrti dan.
 
"Zabrinut sam i sumnjam da mu se nije nešto dogodilo, da li je dobro, da li je nestao... Zato što su u Beogradu na Banjici, Karaburmi, Novom Beogradu, zatim u Nišu, Novom Sadu huligani kršili masovno zabranu kretanja i palili baklje po krovovima, što je takođe izazivanje neposredne opasnosti", rekao je Božović u razgovoru sa zaposlenom u MUP-u, a koji je objavio na svom tviter nalogu.
 
"Ne znam da li je ministar okej. Vas bih zamolio da to proverite", rekao je u prijavi.
 
 
Podsetimo, proteklih dana se sprovodi organizovana kontraakcija lupanju u šerpe s početkom u 20:30, a zabeležena je upotreba pirotehnike. O situaciji u Novom Sadu čitajte detaljnije OVDE.
 
Stefanović: Ostavimo po strani razlike, da se poštuje policijski čas
 
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pozvao je danas sve građane da poštuju policijski čas, koji je uveden kako bi se sačuvali životi ljudi, navodi se u saopštenju MUP.
 
"Važno je da ostavimo po strani političke i sve druge razlike i da svi poštuju mere Vlade Srbije. Policijski čas nije uveden da bi se neko sprečio da šeta, već isključivo da bi se sačuvalo zdravlje ljudi. Policija će nastaviti da obavlja svoj posao, kao i do sada. Policijski službenici će intervenisati, bez obzira na sve maliciozne komentare, dokumentovaće svaki slučaj i o tome obaveštavati nadležna tužilaštva i sudove, koji će odlučivati o daljem postupanju", rekao je ministar Stefanović.
  • nn

    03.05.2020 15:04
    blago nama ako ce policija aditi KAO DO SADA XD
  • Tako

    02.05.2020 19:21
    Je
    Ministar lovi samo babe i zemljoradnike-providni ste
  • Bucka

    02.05.2020 19:11
    Nikad ovcom
    Ne budite tako uvereni da se svi pridržavaju mera policijskog časa. Ne može policija da proverava po brdima i planinama kao u gradu, znaju to dobro obe zainteresovane strane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija