Epidemiolog Radovanović: Licemerno kada vlast tokom epidemije organizuje skup svojih pristalica

Nije razumno sabijati mnoštvo ljudi na malom prostoru, a posebno je licemerno kada to čini vlast, ocenio je epidemiolog Zoran Radovanović za Vreme, komentarišući skupove vlasti i opozicije.
"Posebno je licemerno kada to čini vlast, s jedne strane suzbijajući epidemiju, a s druge strane, rasejavajući zarazu uguravanjem svojih pristalica u prepune autobuse i slanjem na miting", istakao je Radovanović.
 
On je rekao kako nema dokaza da je virus korona oslabio, da se nije izmenio virus, već njegova šansa da dospe do osetljivih osoba.
 
Govoreći o apelu lekara protiv metoda lečenja koje promoviše vlasnik televizije Pink Željko Mitrović, Radovanović je rekao da je odziv sjajan i da je prikupljeno više od 500 potpisa, te da će apel biti poslat na sve relevantne adrese.
 
"A neće se desiti ništa, bar dok Mitrović ne postane opozicionar, dakle nikad. Svojim potpisom umirili smo savest i dali ovoj sredini privid normalnosti", rekao je Radovanović za Vreme.
  • Sve

    21.05.2020 16:36
    Vas gledamo
    I slusamo-nicija nije gorela do zore
  • Piplfoks

    21.05.2020 13:44
    @milicica

    Gde ćeš bolje preporuke nego kad te naprednjački bašibozuk ne pozove da podržavaš njihove idiotarije.
  • novo naselje fkv

    21.05.2020 13:16
    Svaka cast, doktore!
    Hrabro na braniku struke....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.