Počelo suđenje Miroslavu Aleksiću po tužbi Andreja Vučića

Nakon početka suđenja po tužbi Andreja Vučića protiv potpredsednika Narodne stranke Miroslava Aleksića, Aleksićev advokat, Borivoje Borović, rekao je da je tražio izuzeće sudije zbog pristrasnosti, što je Vučićev advokat, Vladimir Đukanović, ocenio kao pokušaj odugovlačenja postupka.
Borović je rekao da mu je sudija uskratio da Andreju Vučiću postavi 20 pitanja, zbog čega je tražio njegovo izuzeće.
 
Vučićev advokat uzvraća da je druga strana uvodila u postupak dokaze koji nemaju veze sa tužbom Andreja Vučića protiv Aleksića.
 
"Nemam nikakvu dilemu da će Aleksić za izreknutu laž morati da plati kaznu", rekao je Đukanović.
 
Aleksić tvrdi da je privatna tužba protiv njega podneta sa ciljem da se skrene pažnja sa istrage slučaja Jovanjica, a povodom nalaza tužilaštva, koje je utvrdilo da Andrej Vučić nije kontaktirao sa vlasnikom "Jovanjice" Predragom Koluvijom, smatra da treba obaviti i analizu telefonskog aparata. Prema njegovim rečima, sve informacije koje je izneo o toj firmi iz Stare Pazove dobio iz državnih institucija i od pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova.
 
 
Brat predsednika Srbije Andrej Vučić podneo je tužbu za nanošenje duševne boli protiv Miroslava Aleksića, zbog njegove izjave da ga je vlasnik "Jovanjice" Predrag Koluvija, osumnjičen za uzgoj velike količine marihuane, pozvao prilikom hapšenja.
  • Musaši

    26.05.2020 08:23
    Malo je preuranjena parnica za naknadu štete. Prvo treba da se završi krivica protiv vlasnika Jovanjice, jer možda bude i proširenja optužnice protiv brata lucidnog posle izbora...
  • Ns boy

    26.05.2020 00:25
    Davno neko reče kadija te tuži,kadija ti sudi.Jel moguće da će Vučići toliko ponoziti Srbiju i unazaditi svojim dečijim igrama,kao aj se sad igramo suda i da pred našim sudijama dokažemo da nismo krivi.Eto svi vam veruju da niste krivi jer je to rekao sudija kojeg ste vi postavili,kojeg mi plaćamo i čije radno mesto od vas zavisi.Meni samo nije jasno dal su stvarno toliko ubedjeni da neće doći neko jednog dana ko će otvoriti sve u ovoj zemlji i da će od 90. do tog dana svi odgovarati za svoje postupke.
  • Nikola

    25.05.2020 22:47
    Izbori
    Novosadjani....ne zaboravite stanoce od 350 e m2 za izbore 2014...pa tramvaje u ns...ako se secatecte lazi....tunel kroz frusku goru....itd

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.