Ministarstvo: Nije bilo propusta u lečenju doktora Lazića

Ministarstvo zdravlja saopštilo je da je u Kliničkom centru Niš organizovan vanredni inspekcijski nadzor po prijavi ćerke doktora Miodraga Lazića i da je komisija mišljenja da u slučaju lečenja doktora Lazića nije bilo propusta.
Ministarstvo: Nije bilo propusta u lečenju doktora Lazića
Foto: Pixabay
Kliničkom centru je naloženo da organizuje vanrednu proveru kvaliteta stručnog rada zdravstvenih radnika koji su učestvovali u lečenju dr Miodraga Lazića, koji je preminuo u Kliničkom centru u Nišu od posledica korona virusa.
 
Posle provere, komisija je saopštila da u slučaju lečenja doktora Lazića nije bilo propusta, navodi se u odgovoru Ministarstva zdravlja. Pored toga, naložena je i vanredna spoljna provera kvaliteta stručnog rada. 
 
Mediji su objavili da je ćerka doktora Lazića, Nina Vujošević, podnela prijavu zbog navodnih nepravilnosti i propusta u lečenju njenog oca u Kliničkom centru Niš.
 
Doktor Miodrag Lazić, direktor Urgentnog centra u Nišu i ratni hirurg, preminuo je od posledica koronavirusa 14. aprila u Kliničkom centru u Nišu.
  • 33333

    01.07.2020 15:30
    333333
    Muka mi je od svih komentara protiv vlasti. Svi pljujete, a ko je onda glasao za njih. Licemerstvo. Fuj.
  • smrdijestina

    01.07.2020 08:51
    ocekivali ste drugacije?
  • Jaca

    01.07.2020 07:36
    Odgovor Stanoju
    Pa naravno da im veruje. I ministarstvu i komisiji i svim ostalim SNS-ovcima,sto se i pokazalo na izborima..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.