Brnabić: Planiraju se kazne ako bude bilo potrebno

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da se planira uvođenje kaznene politike ukoliko bude bilo potrebno, odnosno ako se ne budu poštovale mere koje donosi Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti kovid-19, uz napomenu da je situacija u Novom Pazaru sada pod kontrolom.
 Brnabić: Planiraju se kazne ako bude bilo potrebno
Foto: 021.rs
Brnabić je za TV Prva rekla da je 70 odsto od ukupnog broja zaraženih od korona virusa u Beogradu, skoro dve trećine novoobolelih, dodajući da je zato doneta odluka o obaveznosti nošenja maski.
 
"Mi smo uputili danas dodatnu pomoć, medicinske timove i novac za podršku Opštoj bolnici Novi Pazar i Tutinu, rekla je Brnabić. Sigurno je bilo propusta i ima vremema da pričamo o odgovornosti, niko ne beži od odgovornosti, ni ja, niti ministar zdravlja Zlatibor Lončar", naglasila je ona.
 
Brabić je rekla da je najmanji problem da neko viče na nju, ali da je sada najvažnije da se uvede kontrola, da se pruži adekvatna pomoć ljudima i zaštite zdravstveni radnici. "Nama je potrebno da ekonomija radi i nećemo uvoditi onako restriktivne mere", rekla je Ana Brnabić.
  • Goran

    02.07.2020 14:34
    Pošteno
    Najpre ćemo mi da uhapsimo sve vas amatere na vlasti. Onda će biti u redu da vi kreteni hapsite narod.
  • K

    02.07.2020 13:36
    @/
    Ovde je jeftinije ubiti čoveka nego neplatiti bilo šta. Šta ste glasali sada to i jedite. Nemislim na sve ali ima većina koja je glasala za ovu sns-sektu.
  • K

    02.07.2020 13:36
    @/
    Ovde je jeftinije ubiti čoveka nego neplatiti bilo šta. Šta ste glasali sada to i jedite. Nemislim na sve ali ima većina koja je glasala za ovu sns-sektu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.