VIDEO: Studenti se pobunili zbog najave zatvaranja domova, Vučić navodno promenio odluku

Na vest o zatvaranju studentskih domova zbog korona virusa, studenti su na više mesta u Beogradu večeras počeli spontane proteste.
Na društvenim mrežama poput tvitera i fejsbuka postavljeni su snimci protesta i lupanja u šerpe.
 
 
U međuvremenu je, kako prenose beogradski mediji, u razgovoru predsednika Aleksandra Vučića sa predstavnicima studenata, dogovoreno da oni mogu da ostanu u domovima, ali uz posebne epidemiološke mere koje moraju biti na snazi.
 
Međutim, studenti negiraju da je neko od njihovih predstavnika pričao sa Vučićem.
 
 
Studenti su zbog najave zatvaranja domova protestovali kod Studentskog grada na Novom Beogradu i kod doma "Slobodan Penezić Krcun". Uputili su se ka Skupštini Srbije. Oni su pozvali sutra 10h na novi protest ispred Filozofskog fakulteta, uz apel na ostale građane da im se pridruže.
 
 
 
 
 
Vučić je večeras gostujući na RTS-u najavio da će Vlada Srbije sutra doneti odluku o zatvaranju studenstkih domova, kao i dvonedeljne zabrane rada klubova i kafića od 23 do 6 u cilju sprečavanja širenja korona virusa.
  • ljubica

    03.07.2020 20:54
    korona na ex
    Veceras na splavove da proslavite pobedu i jos trazite da vam daju ocene na casnu studentsku rec, Jer Vi sve znate.
  • Fuj

    03.07.2020 12:38
    Sta studitaju nacionalizam i cetnistvo?
  • Kovid

    03.07.2020 12:06
    Kolo
    Fale im samo Vuk i Dana, Tito da ih pohvali pa da zaigraju kolo (moravac, čačak, užičko ili kozaračko)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija