Pljuskovi, grmljavina i grad u većem delu Srbije

Olujno nevreme, praćeno grmljavinom, jakim pljuskovima i gradom pogodilo je veći deo Srbije.
Pljuskovi, grmljavina i grad u većem delu Srbije
Foto: 021.rs
Grad je padao u Boru i u Topoli, dok su obilne padavine izazvala bujice na vodotokovima u Gornjem Milanovcu.
 
Jaki pljuskovi sa grmljavinom i gradom pogodili su i Smederevsku Palanku, Loznicu kao i srednji Banat, prenose beogradski mediji.
 
Na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda navedeno je da će se oblačnost koja je uslovila nevreme u Mačvanskom, Kolubarskom i Zlatiborskom okrugu pomerati ka Moravičkom i Šumadijskom okrugu. Meteorolozi nestabilno vreme najavljuju i u narednim danima.
 
Prognozira se da će do utorka, 7. jula, biti promenljivo oblačno, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, a ponegde su moguće i nepogode sa velikom količinom padavina i gradom. Od srede, 8. jula, očekuje se pretežno sunčano vreme sa temperaturom do 30 Celzijusovih stepeni.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija