Novinaru Vuku Cvijiću nekoliko muškaraca oduzelo mobilni telefon

Novinaru NIN-a Vuku Cvijiću večeras je pred protest u Beogradu nekoliko krupnih muškaraca oduzelo mobilni telefon, te su mu izbrisali fotografije.
Telefon mu je potom vraćen, a on ih je prethodno fotografisao u prostoru u Bezistanu na Trgu Nikole Pašića.
 
Kako je Cvijić ispričao za KRIK, građani koji dolaze na protest rekli su mu da se sumnjive osobe okupljaju u jednom podrumu u prolazu Bezistan.
 
Kako kaže, on je to prijavio pripadnicima Interventne koji su otvorili vrata na koja su građani ukazali, odakle su tog trenutka izašle njihove kolege, takođe pripadnici Interventne.
 
Po odlasku pripadnika snaga reda, Cvijić je sišao niz stepenice i ušao u prostoriju u kojoj je zatekao trojicu muškaraca koji su mu rekli da ne može da snima, uzeli telefon i rekli da mora da ide.
  • Dete rock'n rola

    12.07.2020 06:44
    @ deda
    E al' me nasmeja....

  • AV kapone

    12.07.2020 05:49
    Mafija
    Srbijo živiš u veoma zajebanim uslovima

    Navijači batinaši angažovani od strane države(znam lično) ulaze u redove protestanata i prave haos.

    Postoji jasna mržnja prema svakom ko nije član stranke i podanik!

    Korilumpirana policija prodaje sebe i narod za male pare

    Nemaština...


    Haos
  • dijasporac

    12.07.2020 03:47
    Novinar je slikao u nekom zatvorenom prostoru u Bezistanu ljude bez njihovog odobrenja mobilnim telefonom i zali se sto su mu samo obrisali fotografije!?!?Ja bih mu polomio telefon, ne bih se zamarao brisanjem fotografija. A negde na Zapadu bi popio i zescu tuzbu i mogao bi da se slika sa novinarskom karijerom. Samo u Srbiji se dize frka oko necega gde novinari apsolutno nisu u pravu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.