Vučić: Nastavljamo razgovore o vladi, neki će u opoziciju

U naredne dve nedelje nastavljaju se razgovori o novoj vladi Srbije, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Vučić: Nastavljamo razgovore o vladi, neki će u opoziciju
Foto: 021.rs
Kako je naveo, stranka na čijim je čelu nastavlja drugi krug konsultacija sa političkim partijama, kada će napraviti i uži izbor u vezi sa potencijalnim koalicionim partnerima.
 
"Neki drugi će, razume se, u opoziciju", istakao je Vučić.
 
"Želim dobru odluku, veoma korisnu za građane Srbije, za to mi treba vremena. Biće mnogo pre ustavnog roka, a ustavni rok je 3. novembar", rekao je i dodao da, koga god da izabere za mandatara, nekima neće biti po volji i napadaće ga.
 
Dačić: SPS podržava Vučića
 
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da stranka na čijem je čelu pruža punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi za državne i nacionalne interese, za zaštitu javnog zdravlja i ekonomski razvoj Srbije.
 
Kako je naveo u pisanoj izjavi, teška vremena zahtevaju narodno i političko jedinstvo.
 
"Socijalistička partija Srbije će dati svoj puni doprinos tom jedinstvu u borbi za budućnost Srbije", naveo je Dačić.
  • Filip

    08.08.2020 01:20
    SPS treba da ode u opozciju zbog nedoličnog ponašanja pojedinih istaknutih funkcionera.
  • Ivana

    07.08.2020 20:55
    SPS u opoziciju
    SPS konačno treba da ide u opoziciji dobro im je išlo kada su pravili haos sa DOS-om po ulici, i Boškom Obradovićem, Đilasom, Trfnovićem.
  • PsihoVodja

    07.08.2020 20:38
    I konacno docekasmo Vodjin serijal preterane pateticnosti, preterane sentimentalnosti ono sto se zove kic ponasanje jedne kic osobe... mozemo samo da se prekrstimo na sve ovo, cak i ako nismo vernici... ova sirotinja placa ovog i to dobro ga placa da on sirotinju jase, i to je taj mehanizam mi ga lepo platimo on nas lepo jase.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija