U domovima za stare i socijalnim ustanovama 268 korisnika zaraženo koronom

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih, do danas je potvrđeno prisustvo koronavirusa kod 268 korisnika i 81 zaposlenog, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.
U domovima za stare i socijalnim ustanovama 268 korisnika zaraženo koronom
Foto: Pixabay
Od početka epidemije izlečeno je 676 korisnika ustanova socijalne zaštite, a broj izlečenih osoba koje su zaposlene u njima je 283.
  • Verica

    08.08.2020 08:01
    Ne dao Bog nikome
    Kad vidim dislajk na nepotpunu informaciju, pitam se kakvi to ovde žive?
    Broj umrlih od corone u domovima treba da upozorava na stalne mere opreza, a ne da se prećutkuje. Na 22 korisnika plus 6 zaposlenih, koji su oboleli, dvoje umrlo. Od kojih jedno moj roditelj.
  • Sin

    07.08.2020 18:32
    Može li malo preciznije
    Molim da se iznađe način da se obaveste makar najbliži korisnika malo konkretnije. Majka mi je u Domu u Futogu. Od izbijanja pandemije video sam je jednom na 15 minuta u junu. Bilo bi dobro da postoji makar neki kontakt telefon, možda onaj isti na koji su se zakazivale posjete, da se možemo raspitati o stanju svojih.
  • Ntn

    07.08.2020 16:37
    Eh, jbg
    A broj umrlih?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.