Vučić: Naši stručni timovi će oceniti bezbednost ruske vakcine protiv korone

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da srpski stručni timovi treba da ocene bezbednost vakcine protiv virusa korona koju je napravila Rusija, a da je Srbija spremna da pregovara sa svima o nabavci vakcine protiv tog virusa.
Vučić: Naši stručni timovi će oceniti bezbednost ruske vakcine protiv korone
Foto: FoNet
Vučić je kazao je da on zna sa kime srpski stručni timovi razgovaraju o vakcini i sa kime "imaju potpisane memorandume o saradnji i prate razvoj vakcine kroz prvu drugu i treću fazu".
 
"Srećni smo ako su Rusi i pre toga proizveli vakcinu, samo što moraju naši stručni timovi da kažu da li je bezbedna, sigurna. Spremni smo da razgovaramo sa svima, jer što pre stigne vakcina to je spas za ekonomiju", rekao je Vučić.
 
Ruski predsednik Vladimir Putin saopštio je ranije danas da je u Rusiji registrovana prva u svetu vakcina protiv Covida-19.
  • Eugen

    12.08.2020 21:23
    @/
    Znas koje je novo ime vakcine? Radikalska ruska salata.
  • /

    12.08.2020 09:29
    /
    znaci, odbijanjem vakcine fasisti prelaze kod nas autosovinista.
  • Strucni

    12.08.2020 08:54
    Priuceni
    Sa kupljenim diplomama iz redova sns....more nosi se

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.