Dvostruko više novozaraženih u Srbiji nego juče, preminule još četiri osobe od korone

U poslednja 24 časa u Srbiji su zvanično još četiri osobe preminule od posledica koronavirusa, pa je ukupan broj žrtava povećan na 705, objavilo je Ministarstvo zdravlja.
Dvostruko više novozaraženih u Srbiji nego juče, preminule još četiri osobe od korone
Foto: Marija Erdelji
Od poslednjeg preseka stanja u Srbiji, na koronavirus je testirano 8.646 osoba, a registrovano je 106 novih slučajeva. Na respiratorima je 36 osoba.
 
U Srbiji je od početka epidemije potvrđeno ukupno 30.820 slučajeva infekcije.
 
Ukupno su 772 osobe hospitalizovane. Procenat smrtnosti je 2,29 odsto.
 
Do 15 časova 25. avgusta u Srbiji je testirano ukupno 885.575 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.
  • Zvrk

    26.08.2020 04:09
    Nekako ovi ostali Bog da im dušu prosti više ne umiru od raka, infarkta, šloga itd .. danas se izgleda sve to zove po pivu zar ne!?!Ovo samo teško bolestan um može da osmisli za svoj rodjeni narod da budemo iskreni! Mada su meni gori ovi po komentarima što podržavaju ovu nakazu od života prodajući se kao najore prostitutke za sitne pare ! Bolje bi vam bilo da vidite od čega ćete sutra da žiivite i gde će deca da vam rastu i žive. Ako ih ovako volite i borite se za njih žalosno što ste ih uopšte i pravili. Bolje da su vam onda za to uveli meri.
  • Kolak

    25.08.2020 23:51
    Igra PCR testa i medija
    PCR testovi detektuju samo i samo egzosome i nista drugo osim egzosoma nikakve viruse.Egzosomi su prirodna reakcija na otrove u organizmu,upalne procese ali i uzbudjenost,stres cak i depresiju.

    Dajte mi 100% garanciju na 100% ispravnost PCR testa i broj zarazenih to jest "pozitivnih" NULA.

    MEdijima se dostavlja podatak da je "neko pozitivan" na laznom pcr testu.Novinari to spinuju kao"zarazeni" ide saopstenje kriznog staba i predsednika o "novim merama R.Srbije nakon drasticnog broja ZARAZENIH(a ne lazno pozitivnih na laznom PCR testu).Maske,ogranicenje kretanja i ostale nebuloze.

  • DonJuan

    25.08.2020 21:22
    Samo se opustajte krembili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.