Vučić: Vlada do kraja meseca, na čelu neko sposoban i energičan

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da ima više kandidata za premijera Srbije, a uveren je da će sve biti završeno do kraja meseca, pre ustavnih rokova.
Vučić: Vlada do kraja meseca, na čelu neko sposoban i energičan
Foto: 021.rs

Vladu će voditi neko sposoban, energičan i biće brzo, uveren sam do kraja meseca, rekao je Vučić za RTS, uz napomenu da pre toga treba izabrati i predsednika parlamenta.

Verujem da će biti značajnih promena u svakom smislu, ali ne zato što je prethodna vlada bilo šta loše uradila, dodao je Vučić.

  • Da li

    11.09.2020 17:48
    Si ti
    Normalan?
    Ti sastavljas vlAdu,lecis ljude,vodis ekonomiju i sve zivo i mrtvo-kuvas kafu,peres sudove...jbt ispadas iz konzervi
  • Filip

    11.09.2020 14:26
    Nema prosecan Srbin M**A za dostojan zivot! Pokazali smo da smo najvece jaj**e i mazohisti u celoj Evropi. Cak i Rumuni koji su uvek bili po svemu iza nas su nam odrzali lekciju samopostovanja i dostojanstva.
  • Vlasta

    11.09.2020 14:17
    Autorativni duboko kriminalizovan rezim SNS-a nastavlja po starom, gde se mafija i drzava ne razlikuju, jer je mafija zarobila drzavu, i narod je zapravo taoc SNS mafije koja je otela drzavu. Pitanje kako ce narod vratiti drzavu sebi od mafije, jer su sve institucije drzave unistene, pa i instituciju izbora takodje, pa je ulica jedino mesto za borbu. Pitanje je ima li ovo drustvo snage za tu borbu ili ce i dalje biti prepusteno mafiji, jer srpsko drustvo je rascepljeno i toliko propalo i bice potrebno mnogo godina (decenija) isceljenja ove nacija da lici na jednu normalnu uredjenu zemlju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.