FOTO: Vesić poklonio svoju knjigu "Bojsiju" iz Mućki

Engleski glumac Džon Čalis, poznat kao Bojsi iz serije "Mućke", zahvalio se zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću na knjizi o Beogradu koju mu je poslao.
"Zahvaljujem se Goranu Vesiću, zameniku gradonačelnika Beograda, što mi je poslao knjigu o njegovom divnom gradu. Zaista smo uživali prilikom posete Srbiji i radujem se povratku Bojsija u Beograd u budućnosti", napisao je Čalis na Tviteru.
 
 
On je postavio i fotografiju sa knjigom u rukama, kao i nekoliko slika iz same knjige.
 
Podsetimo da je Čalis početkom godine bio u Beogradu, gde se između ostalog družio i sa ekipom Državnog posla. Kako je to izgledalo pogledajte OVDE.
  • Laloš

    22.09.2020 17:22
    Mogao bi i naslov "Del Boj poklonio knjigu Bojsiju" isto mu ve vata.
  • Ilo

    22.09.2020 12:39
    Jedan ima smisla za humor a drugi nema smisla ni za sta
  • Citaj naglas

    22.09.2020 11:11
    O
    Smesni su obojica svako na svoj nacin

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.