ANKETA Đoković, moćni rendžer ili vatrogasac - Ko su uzori deci i mladima i koja je njihova uloga?

Šta učiteljica, pilot, vatrogasac i Novak Đoković imaju zajedničko?
ANKETA Đoković, moćni rendžer ili vatrogasac - Ko su uzori deci i mladima i koja je njihova uloga?
Foto: Pixabay
 

Radijsku emisiju o uzorima u odrastanju u produkciji Radija 021 poslušajte u nastavku.

  • Čitalac

    19.10.2020 23:14
    @Djokovid

    Pa danas zapravo nema adekvatnih uzora, ali nije kao da u tekstu nisu spomenuti i neki naučnici (npr. Tesla) ili ljudi koji nisu široko poznati kao poznate ličnosti (učitelji, profesori). Za svaku ličnost mogu da se nađu argumenti ZA i PROTIV, ako se govori o tome da su uzori mladima. Tako da, mlatite u prazno svojim impotentnim komentarima.
  • Djokovid

    19.10.2020 15:53
    Od svih poznatih naučnika i drugih zapravo relevantnih ličnosti odabere da se deca ugledaju na Djokovica. To što je on prvi u tenisu mu ne osporava niko i svaka mu čast na tome ali pokazao se kakav je kao čovek počevši od lečenja korone piramidama do ćutanja o tematici protesta letos (a vrlo lepo se oglasio kada se protestovalo u SAD), a ovamo glumi nekog patriotu. Možeš misliti trenirao je u bazenu pa sta? Kakve to ima veze na to na koga deca da se ugledaju? Isti taj Djokovic propoveda da dobra volja i pozitivna energija preciscava vodu u čaši; jel to neko na koga treba da se ugledaju deca?
  • Nebro

    19.10.2020 12:09
    sendvic mafija
    Sigurno da im Brnaba i Vesic nisu uzor....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.