Beograd će dobiti jarbol od 80 metara, vrednost radova veća od 260 miliona dinara

Tender za izradu tehničke dokumentacije za postavljanje jarbola i uređenje platoa u Parku Ušće u Beogradu, trebalo bi da bude raspisan do kraja godine.
Planom javnih nabavki Sekretarijata za investicije Grada Beograda do kraja godine predviđeno je raspisivanje tendera za izradu tehničke dokumentacije, postavljanje jarbola i uređenje platoa u Parku Ušće, piše eKapija.
 
Kako se u planu navodi, vrednost postavljanja jarbola i uređenje platoa na Ušću procenjena je na 262,2 miliona dinara, dok je iz gradskog budžeta za stručni nadzor nad izvođenjem ovih radova opredeljeno šest miliona dinara. Za tehnički pregled radova izdvojen je još milion.
 
Tender za izgradnju jarbola najavljivan je i za kraj 2019. godine, kada je zamenik gradonačelnika Goran Vesić najavio da će visina jarbola biti 80 metara.
  • g pen

    26.10.2020 10:48
    Vevercu je omiljeni predmet u skoli bila predsednikova slika.
  • Ervin

    23.10.2020 12:00
    A u školama svi wc ispravni, kompjuteri za nastavu najmoderniji, deca sva imaju internet, bolnice se cakle od nove opreme itd
  • Ivan

    22.10.2020 13:10
    @Veverac
    Uporedjujes Srbiju i Severnu Makedoniju? Sto ne uporedjujes Srbiju sa Rumunijom? Causeku?
    Bivsi predsednik vlade Rumunije u zatvoru? Dok je vas ljubitelja vlastodrzaca i autokrata ova zemlja ce da se kupa u go***ma i bice najgora za zivot u Evropi...

    "upravo je stvaranje bezličnih institucija sa podmitljivim funkcionerima..." ovo imas danas pod SNS-om, zato su rasturene sve kljucne institucije jedne drzave (sudstvo, skola, policija, crkva,...)
    Takozvani Weber-ov patronazno-klijentelisticki model vlasti i drzave, gde su radnici koji rade u drzavi clanovi stranke SNS "lovci na plen"...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija