Do sada poslato više od 65.000 koverti za nagradnu igru

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2020" predstavlja deo "sveobuhvatne borbe protiv sive ekonomije" i da su građani do danas poslali više od 65.000 koverti.
Do sada poslato više od 65.000 koverti za nagradnu igru
Foto: 021.rs
"Pozivam ih da učestuvju u što većem broju i apelujem na njih da traže fiskalni račun, jer se na taj način deo novca vraća budžet, što se dalje redistribuira za školstvo, zdravstvo, kulturu, nauku", rekao je Mali.
 
On je naveo da je sistemsko rešenje u borbi protiv sive ekonomije donošenje novog zakona o fiskalizaciji, koji će uskoro biti u skupštinskoj proceduri.
  • gradjaninX

    25.10.2020 12:38
    Racun iz kase izdao/la radnik/ca koji/a radi za 20 hiljada, na crno, jer studenata iz unutrasnjosti i dalje kolko oces, radice za bilo koje pare. I tako. Bitno je da drzavi PDV bude placen, ne da radnici budu posteno placeni. Ko ce sutra placati pdv i imati para da kupuje bilo sto osim leba i cigareta, koga briga kad SNS ima 700 hiljada glasaca na dugme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija