Rističević: Ne bih glasao "za" Gordanu Čomić da ne moram

Poslanik na listi "Aleksandar Vučić - Za našu decu" Marjan Rističević poručio je danas da ne bi glasao "za" da se glasa samo za novu ministarku za dijalog Gordanu Čomić, ali veruje da je njegov koalicioni partner bolje procenio i zato mu je obaveza da glasa za sva kadrovska rešenja.
"Kažu da govor mora biti kao ženska suknja - dovoljno dugačak da pokrije temu, a kratak da bude zanimljiv, pa ću probati da se držim toga", rekao je Rističević za skupštinskom govornicom.
 
"Poštujem koalicione partnere, posebno njihovu hrabrost, jer u politici ne dobijete često samo što vi želite, već i oni drugi, i razumem par kadrovskih rešenja koja se nekima od nas baš i ne dopadaju", poručio je on.
 
"Ako Gordana Čomić uspe, možda može da spreči događaje poput onih ispred Narodne skupštine i verujem da je moj koalicioni partner bolje od mene procenio da takva osoba može da pokrene taj dijalog", rekao je Rističević.
 
Rističević je predložio da sedište Ministarstva za selo bude na selu, recimo u Topoli.
  • Radovan

    29.10.2020 15:51
    Zajedno cete u zatvor ako bog da.
  • Sloba53

    29.10.2020 03:19
    To je klasa oportunista koja je svaku dobru ideju u Srbiji upropastila zarad lične koristi. Neće to nikada platiti , to je deo mentaliteta većine ovog naroda. Za njih su sankcije bile bogom dane !
  • Slavko

    28.10.2020 22:38
    E
    Da li u stranci M.Risticevica ima jos nekog ili je on
    predsednik I jedinii clan svoje NSS?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija