Đaci od sutra ponovo u školskim klupama: "Deca najbezbednija u školama"

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da škole nastavljaju da rade kao do sada i da su deca najbezbednija u školama.
Đaci od sutra ponovo u školskim klupama: "Deca najbezbednija u školama"
Foto: Pixabay
Ona je na konferenciji za novinare rekla da je u celoj Srbiji u osnovnim školama zaraženo 39 učenika, od kojih je u Beogradu 20.
 
U svim srednjim školama 52 učenika su kovid pozitivna, od čega u Beogradu 22, rekla je Ana Brnabić.
  • VLADa

    16.11.2020 09:34
    Replika - Vlada
    Odgovor Vladi, latinica,
    Poštovani, nemate pojma o situaciji i društvenom sistemu dece, posebno viši razredi i srednje škole.
    No, notorna je stvar da ne nose se maske, ali to nije problem, deca su izuzetno mobilna, prenose viruse a ako neko i pokuša da ode na online, tada je osuđeno od ostale dece, jer je šonjav i slično, diskriminišu tu decu.
    Da ste roditelj, razumeli bi, a i da jeste kanda ste gluvi jer ne slušate kako funkcioniše naš podmladak.
    Pozdrav i ovo je za dobro svih nas,
    Online a vi pišite pesme
  • Mama

    16.11.2020 00:12
    Čemu histerija? Žena je potpuno u pravu. A ko misli drugačije i neće da mu dete ide u školu ima opciju da dete prebaci da prati tv nastavu.
  • Jokano

    15.11.2020 20:54
    Svi eksperti
    "Deca najbezbednija u školama"...tvrdi onaj koji sam nema, a niti će imati dece. Mada to ništa nije čudno, kad nam je ministar odbrane bio onaj, koji nije služio vojsku itd.... Prokleti smo sa svim ovim stručnjacima i ekspertima.
    Generalni stav vlade je: "Ko crkne - crkne, ko preživi-preživi. Kad bi zatvorili sve, trebali bi da plaćaju pomoć, jer zato jeste postoji država, a imaju i od čega - pa makar niko ne radio godinu dana, samo onda bi manje ostalo njima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija