Janković: Krizni štab danas verovatno o pooštravanju mera

Imunolog i član Kriznog štaba dr Srđa Janković rekao je da ne želi da prejudicira, ali očekuje da će se na današnjoj sednici štaba razmatrati pooštravanje nekih mera.
"Biće razmatrano određeno pooštravanje mera, na prvom mestu skraćivanje rada kafića, restorana i drugih objekata na 18 sati umesto da rade do 21 čas, što je i bio predlog inicijalno medicinskog dela Kriznog štaba", rekao je dr Janković.
 
On je ukazao i da je suština u sprovođenju mera.
 
"Dakle, ne samo u tome šta ćemo mi pooštriti, nego i da ono što imamo na snazi mora da se sprovede do kraja", istakao je Janković.
 
"Moglo bi se razgovarati o tri nove mere i to o daljem skraćivanju radnog vremena prodavnica i ugostiteljskih objekata, zatim o prelasku na rad od kuće u većini firmi, uz obaveznu potvrdu za vrtiće da roditelji dece moraju da budu na svom radnom mestu", kazao je epidemiolog Branislav Tiodorović.
  • Ali

    20.11.2020 14:13
    zašto
    Ali zašto je onda juče u Beogradu bio koncert pred publikom, kakva je sad to normalnost, ili nenormalnost.
  • Stefan

    20.11.2020 10:22
    aman
    Ovo sa kriznim štabom je već smejurija , znamo ko stoji iza svih odluka .
  • sudar mozgova

    20.11.2020 10:14
    Sto vise poostravate broj zarazenih sve veci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.