Skupština prihvatila listu kandidata za članove Saveta REM, predložena i Olivera Zekić

Odbor za kulturu i informisanje Skupštine Srbije danas je prihvatio listu kandidata za članove Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM), na kojoj se nalazi i Olivera Zekić kojoj je istekao mandat u tom telu.
Skupština prihvatila listu kandidata za članove Saveta REM, predložena i Olivera Zekić
Foto: 021.rs
Predsednica Odbora za kulturu i informisanje Sandra Božić obavestila je članove tog Odbora da je 24. jula članu tog tela Oliveri Zekić istekao mandat, a drugoj članici Aleksandri Janković, mandat ističe 3. marta 2021. godine.
 
U nastavku sednice članovi tog Odbora jednoglasno su usvojili listu kandidata koje predlaže nadležni Odbor Skupštine i crkve i verske zajednice.
 
Poslanička grupa "Aleksandar Vučić za našu decu" predložila je Odboru za kulturu i medije dva kandidata za člana Saveta REM Oliveru Zekić i Miloša Gajovića.
 
Kandidati za još jednog člana u Savetu REM, koje predlažu crkva i verske zajednice su Aleksandra Janković i Snežana Miljković. Na narednoj sednici Odbora za kulturu i informisanje održaće se javni razgovori sa kandidatima.
  • Jovan

    25.11.2020 08:33
    Klasika
  • Radenko

    24.11.2020 23:08
    fatamorgana
    Sve izgleda da je po zakonu, a nije. Ovo je već postala veština.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.