GSP otvorio istragu zbog nesreće u Zemunu u kojoj je poginuo dečak

GSP "Beograd" pokrenulo je istragu povodom smrti dečaka koji je sinoć zadobio teške povrede u nezgodi u autobusu na liniji 18.
GSP otvorio istragu zbog nesreće u Zemunu u kojoj je poginuo dečak
Foto: 021.rs
Kako se navodi u saopštenju tog javnog preduzeća, nezgoda se dogodila pod još nerazjašnjenim okolnostima u 18:20 časova na stajalištu Bosanska u Prvomajskoj ulici u Zemunu i to na zadnjim vratima autobusa.
 
U saopštenju se navodi da vozač o tom nesrećnom slučaju nije imao nikakvo saznanje, ništa nije video, niti mu je iko od putnika u autobusu signalizirao da se nesreća dogodila, nastavio je vožnju i za nesreću je saznao tek kada ga je policija zaustavila.
 
Vozač je, kako se navodi, u šoku zbog saznanja šta se dogodilo.
 
Gradsko saobraćajno preduzeće Beograd počelo je istragu, a vozač je suspendovan.
 
"Spremni smo na to da svi naši zaposleni koji su učestvovali u ovom tragičnom događaju budu pozvani na odgovornost", navodi se u saopštenju GSP "Beograd".
  • Neko

    25.11.2020 21:33
    Kako je moguce da ga je pregazio kad ispod zadnjih vrata nema tockova, oni se nalaze tek ispod sedista sa leve strane od zadnjih vrata??? Neko da objasni? Po meni jedina mogucnost je da je dete samo iskocilo iz autobusa i palo pod tocak, nije moguce da su ga vrata bacila pod tockove ili nesto sl jer ta vrata imaju senzore koji ne dozvoljavaju da prikljeste nekoga ili nesto, a isto tako imaju senzor da ubace autobus u ler dok su otvorena tako da ne moze da krene...
  • Обсервер

    25.11.2020 11:40
    Истрага
    ГСП је велика фирма и вероватно води интерну истрагу, да би спречили сличне догађаје. Вероватно се ради о преиспитивњу процедура код превоза путника....
  • BradaNS

    25.11.2020 09:02
    Zao mi malog, nije vreme ni mesto za sarkazam ali ovo kao da je njuz.net vest... GSP pokrece istragu... Sta policija radi? A da, obucava Vulina da drzi pistolj... Kod mene je gnev prelio casu, ne znam za vas...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.