Epidemiologu Tiodoroviću izgreban automobil: U sve sam ušao čista srca, a doživljavam da mi izgrebu kola

Profesoru Branislavu Tiodoroviću, epidemiologu i članu Kriznog štaba, danas je izgreban automobil dok je bio na sastanku u Gradskoj kući u Nišu, a Tiodorović za Blic kaže da je u borbu protiv korone ušao "čista srca" i da ne razume zašto se ovakve stvari događaju.
Kad je izašao sa sastanka, Tiodorović je na svom automobilu primetio ogrebotinu duž prednjih i zadnjih vrata.
 
Kaže da "ne razume kako se pojedini ljudi bave politikanstvom u toku epidemije, umesto da svi budemo jedinstveni u borbi protiv virusa".
 
"Ja nisam političar i ne bavim se politikom. U sve ovo sam ušao čista srca, a danas, povrh svega, doživljavam da mi izgrebu auto. Pa dokle? I zašto?", rekao je Tiodorović.
 
Navodi da se, i kada je svojevremeno bila epidemija gripa, odazvao na poziv tadašnjeg ministra zdravlja Tomice Milosavljevića, kao i danas, kada se, kako je rekao, kao penzioner odazvao na poziv predsednika u borbi protiv korone.
 
"Ja, koji sam se usavršavao u Pasterovom Institutu u Parizu, koji sam prošao kroz 200 epidemija kao lekar, da budem prozvan da sam nestručan?! Izvinite, ali mene to uznemirava", kaže niški doktor.
  • Kiza

    08.12.2020 11:35
    (ne)čisto srce, a i obraz
    Zna tatko zašto klima glavom i ćuti na sednicama Kriznog štaba...
    Doktoru Tiodoroviću je ćerka ovih dana postala zamenik generalnog direktora Kliničkog Centra u Nišu.

  • burekjesamosamesom

    08.12.2020 09:25
    E pa neće biti baš da poštovani doktor nije ušao u politiku, ja ne znam kako drugačije da nazovemo ovo čime se bavi "krizni štab".
  • Dema Gogić

    08.12.2020 09:11
    Ne parkiraj kola na trotoaru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.