Stefanović: Vučić je jedini u Srbiji čija je bezbednost ozbiljno ugrožena

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić jedini je u zemlji koji je ozbiljno bezbednosno ugrožen, a zajedno sa članovima svoje porodice suočava se sa dehumanizacijom i kriminalizacijom, izjavio je ministar odbrane i šef Biroa za koordinaciju službi bezbednosti Nebojša Stefanović.
"Svakoga dana se o Vučiću i njegovoj porodici u javnosti plasiraju laži, a vi ste onda stalno primorani da dokazujete da su to neistine, pa se stvara vrzino kolo koje iscrpljuje i koje će kod nekih ljudi stvoriti utisak da 'nečeg tu ima', što i jeste cilj onih koji to rade", rekao je Stefanović za TV Pink.
 
On je naglasio kako je bio šokiran pokušajima kriminalizacije Vučićeve dece, i upozorio da su potom usledile i pretnje po život, što je nazvao formom "hibridnih pretnji".
 
"Vojska čuva našeg predsdenika, i to elitna jedinica Kobre, uz podršku službi bezbednosti. Oni mogu da izvrše svaki zadatak i neće dozvoliti da se predsedniku ili njegovoj porodici nešto desi", poručio je Stefanović.
 
On smatra da postoji problem u reakciji nadležnih organa kada takve pretnje dolaze iz usta političara.
 
"Kao da postoji neka vrsta straha u redovima dela državnih organa, koji treba da donesu naloge, a sutra možda i presude - kao da se plaše da bi ih neko zbog toga prozvao na Tviteru", ocenio je Stefanović.
  • Jbga

    12.12.2020 17:57
    #
    Tako su i causeskua cuvali bio sam mali al se secam ...
  • Nisam roBot

    10.12.2020 16:33
    Skoci mi pritisak od ovakvih vesti. A mi i dalje sisamo vesla, jel? Kakvo ponizavanje kompletne nacije, i nas koji vidimo i kontamo a i ovih sto ne vide a lupaju pluseve tj. minuse, mada i oni vide al nece i ne smeju da priznaju da komsija tuce zenu a tako je divan mladic u liftu kad se sretnemo. Mora da ona jadna laze, bez obzira na modrice, to je sama sebi napravila.
  • Neo NSovac

    09.12.2020 20:24
    Jadan
    Predsednik i onaj Jutka su najzaštićeniji u ovoj Sprdnji od države.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.