Dačić: Nema smisla da se priča zašto nekih iz opozicije nema u Skupštini, nismo krivi ni Vučić, ni ja

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da ni on ni predsednik Srbije Aleksandar Vučić nisu krivi što opozicija nije u parlamentu.
Dačić: Nema smisla da se priča zašto nekih iz opozicije nema u Skupštini, nismo krivi ni Vučić, ni ja
Foto: 021.rs
On je u intervjuu za portal 24sedam.rs rekao da su pre izbora upozoravali da bojkot nema nikakav smisao, da su to opoziciji poručivali i iz Evrope, ali da je opozicija odlučila drugačije i da sada nema smisla da se priča o tome zašto "nekih iz opozicije nema u Skupštini".
 
"Šta je trebalo, da kažemo – evo uđite u Skupštinu, uzmite mandata koliko vam treba, jer je loše da vas nema u parlamentu? Skupština nije zabavište. Oni koji nisu u Skupštini jedini su odgovorni za to i samo oni treba da objasne zašto nisu obavili taj posao, niko drugi", poručio je Dačić.
  • Bolo

    03.01.2021 20:27
    Teško je priznati
    Dačiću, ti ni sam ne veruješ u to što pričaš, ali ti je teško da priznaš.
  • Lune

    03.01.2021 19:31
    3% bi moja baba mogla da nakupi pa da se pojavi u skupštini i tamo sprovodi svoju politiku ali nije to cilj. CIlj je neko novo bommbardovanje neke nove sankcij neke nove muke kako bi se bez izbora vlast promenila i to na ulici....
    E moji .... ako 3% ne možete da skupite pored svog navedenog mraka, opstrukcija.... onda ni ne vredite toliko.
    Pozdrav opozicionim kamleonima.
  • SPS krimosi

    03.01.2021 19:12
    Naravno da ih nema kada ste tako ocigledno pokrali izbore 21. juna a narod vam na to ocutao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija