Doktor opšte medicine Goran Ivanović preminuo od posledica korone

Dr Goran Ivanović (60), specijalista opšte medicine, zaposlen u Domu zdravlja u Rači, nakon mesec dana borbe preminuo je od posledica virusa korona.
Doktor opšte medicine Goran Ivanović preminuo od posledica korone
Foto: Pixabay
Ivanović je proveo ceo radni vek u Domu zdravlja u Rači, gde je obavljao i funkciju direktora u dva mandata.
 
Predsednik opštine Rača je doneo Odluku da danas bude Dan žalosti u opštini Rača, a biće pokrenuta i inicijativa kod Ministarstva zdravlja da Dom zdravlja u Rači ponese ime po tom lekaru.
 
Dr Goran Ivanović je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece.
  • Slobodan Stojic

    11.01.2021 21:00
    Pocivaj u miru
    Bila mi je cast da mi budes prijatelj,kada u Raci nema tebe to nema smisao sve se gubi
  • Zis

    11.01.2021 17:26
    Za Ivanu
    A zasto nemaju adekvatne smene,sta je uzrok svemu nepostovanje mera,okupljanja zurke itd.
    Neznam dali bi se tako lako oglusili o mere kada bi morali da placaju lezanje u bolnici 100 e dnevno
  • Analiticar

    11.01.2021 14:32
    Danasnja izjava Olenika: Sasvim je sigurno da je ovih 70 lekara sto su umrli bilo zarazeno dok su radili i to se nije moglo spreciti...
    Dalje Olenik proziva lekare koji odbijaju vakcinu,a nisam cuo da je neki lekar kod nas odbio vakcinaciju
    Tehnicki izuzetno vesto premestanje fokusa sa presedana svetskog u tolu pandemije nigde u svetu proventualno nije umrlo od Covida lekara kao kod nasa Olenik pokrece temu izmisljenih lekara koji odbijaju vakconu
    Olenik nije oficijelni clan stranke SNS i zato je ovo efektnije.Dakle umesto da se raspravlja o zome kako je ministarstvo zdravlja organiuovalo sluzbu toliko lekra da umire Olenik proziva lekare koji odbijaji vakcinu a niko nema podatak da je neki lekar kod nas odbio vakcinu
    Olenik je trenutno najbolji clan Vucicevog tima
    Tako se sa jovanice skrenula tema na prisluskivanje,tako i Olenik sa 72 preminula lekara prebacuje temu na izmisljene lekare u Covid centrima koji odbijaju vakcinu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".