Vlada usvojila: Sve mere i dalje važe

Vlada Srbije danas je, na preporuku Kriznog štaba, donela odluku da sve dosadašnje mere ostanu i dalje na snazi, saopšteno je iz Vlade.
Vlada usvojila: Sve mere i dalje važe
Foto: 021.rs
Odluka o zadržavanju mera odnosi se na obavezan PCR test za ulazak u zemlju, rad ugostiteljskih objekata do 20 časova, a prodavnice prehrambene robe i dalje će raditi do 21 sat.
 
Na snazi ostaje i odluka o zabrani okupljanja više od pet ljudi, kao i obavezno nošenje maski u zatvorenom prostoru.
 
Na osnovu epidemiološke procene, odlučeno je da nastava u osnovnim i srednjim školama bude nastavljena od 18. januara, po dinamici po kojoj se odvijala u septembru.
 
Srednjoškolci će pohađati nastavu svake druge sedmice, po pola odeljenja u smeni, a osnovci će ići u školu svaki drugi dan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.