Lekar iz Šapca Aleksandar Jovanovski preminuo od korone

Od posledica korona virusa, u Zemunu je preminuo Aleksandar Jovanovski (58), lekar iz Šapca.
Lekar iz Šapca Aleksandar Jovanovski preminuo od korone
Foto: Pixabay
Dr Aleksandar Jovanovski, kako javljaju podrinske.com, bio je internista reumatolog, načelnik službe Interne medicine u bolnici u Šapcu. Izgubio je bitku sa bolešću, tako što je iz crvene zone otišao u bolesnički  krevet.
 
"Danima smo se nadali da će, posle njegove velike borbe sa korona virusom, uspeti da savlada ovu opaku bolest ali, nažalost, nije uspeo. Poručivao nam je da se vidimo uskoro, ali se nismo našli. Mnogo tuge je oko nas. Slava mu", piše ovaj portal.
 
Prema do sada raspoloživim podacima, u Srbiji su od posledica korona virusa preminula 73 doktora medicine i stomatologije, jedan magistar farmacije iz zdravstvene ustanove i 32 medicinske sestre i tehničara.
 
Podsetimo, više od 70 lekara preminulo je od posledica virusa korona.
  • Jelena

    14.01.2021 19:26
    Milocice, spasavajuci covid pacijenta, prevozeci ga za BG... divan lekar i divan covek.
  • Pera

    14.01.2021 17:07
    Sns bil klinton
    saucesce porodici...pitam se zasto lekari umiru?a nijedan politicar do sad nije umro...ko zrtvuje lekare koji su protiv ove vlasti
  • milicica

    14.01.2021 15:56
    a ja vas podsecam radi istine
    Od korona virusa a ne radeci sa kovid pacijentima i neki radeci privatno u svojim ambulantama gde su recimo sami bili zaduzeni za zastitu sebe i pacijenata. Na vasem spisku je dvoje mojih poznanika koji jesu umrli od kovida ali su ih zarazili njihovi privatni pacijenti. Istina treba biti istina a ne malicioznost. Poredjenja radi kako pedeset posto manje sestara i tehnicara . Pa ne rade privatno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija