PKS izdvojila deset miliona dinara za građane pogođene poplavama na jugu Srbije

Privredna komora Srbija je saopštila da je izdvojila 10 miliona dinara za pomoć ugroženom stanovištvu od poplava na jugu Srbije.
Pomoć će biti uručena najugroženijim građanima koji su pogođeni poplavama, za pomoć zdrastvenim ustanovama, kao i nabavku hrane i neophodne opreme.
 
Predstavnici PКS su urgentno nabavili i potrebne agregate za snabdevanje strujom i terenska vozila kao pomoć ugroženim domovima zdravlja.
 
Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež sa saradnicima će sledeće sedmice posetiti poplavljena područja na jugu, da bi razgovarao o pomoći građanima.
  • Milan NS

    15.01.2021 10:29
    PKS?
    Pokret za Kraljevinu Srbije?
  • bolje

    15.01.2021 10:20
    bi bilo
    Da je bio zemljotres možda bi dobili milion evra.
  • Garica

    15.01.2021 10:17
    otkud sad
    Lep gest, za pohvalu. A nešto ne videsmo Vrhovnog vođu da je ovih dana obuo čizme, pa zagazio u poplavljena dvorišta, obišao neko poplavljeno domaćinstvo na jugu? Možda što tamo nema čvaraka? Ili da ne uprlja cipelice od 600 evra? Ili autobusi sa botovima ne mogu se probiju, a bez publike ne može da se pojavi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija