Krizni štab sutra odlučuje da li će dozvoliti 17.500 navijača na utakmici Zvezda - Milano

Krizni štab sutra će održati novu sednicu, a među temama o kojima će se raspravljati su vakcinacija, britanski soj virusa korona za koji je nedavno potvrđeno da je stigao u Srbiju, ali i fudbalska utakmica Crvena zvezda - Milano, koja treba da se igra 18. februara.
Krizni štab sutra odlučuje da li će dozvoliti 17.500 navijača na utakmici Zvezda - Milano
Foto: FoNet
Na poslednjoj sednici koja je održana 22. januara, odlučeno je da sve epidemiološke mere ostanu na snazi do daljeg. Dva dana kasnije, 24. januara, potvrđen je novi soj virusa u Srbiji
 
Što se tiče utakmice Crvena zvezda - Milano, Krizni štab bi trebalo da razgovara o tome s obzirom da je danas UEFA dozvolila da tribine budu popunjene 30 odsto, što je oko 17.500 navijača. Prema postojećim merama, dozvoljeno je najviše 500 ljudi na otvorenom.
 
Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon kaže da nije realno da se meč između Crvene zvezde i Milana igra pred navijačima.
 
"Videćemo. Nije realno", kratko je Kon prokomentarisao za "Kurir".
 
Sednica je zakazana za 9 časova.
  • Mica

    28.01.2021 17:11
    Navijaci =sns
    Navijaci su produzena ruka Sns vladavine .Dakle bice publike.
  • M

    28.01.2021 16:42
    Neka se stvara imunitet krda sad kad su bolnice poluprazne... Sad smo vec na oko 50%.
  • stankela iz magacina

    28.01.2021 16:00
    zašto da ne
    Ipak je to stvar od nacionalnog značaja... ne dešava se svaki dan da ti Ibra skoka 2-3 komada.... treba to ipak proslaviti....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija