Jedan vozio sa 2,27 promila alkohola u krvi i pod uticajem kanabisa, drugi na amfetaminu

Saobraćajna policija je tokom noći u Beogradu zaustavila dvojicu vozača koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i alkohola.
Jedan vozio sa 2,27 promila alkohola u krvi i pod uticajem kanabisa, drugi na amfetaminu
Foto: 021.rs
Policija je prilikom kontrole na Paliluli zaustavila automobil marke "opel" kojim je upravljao četrdesetogodišnji muškarac, a testiranjem je utvrđeno da je imao 2,27 promila alkohola u krvi i da je upravljao vozilom pod dejstvom kanabisa.
 
U policijsku stanicu sproveden je dvadesetpetogodišnji muškarac koji je pod dejstvom amfetamina upravljao automobilom marke "reno" u Zemunu. 
 
Protiv dvojice muškaraca biće podnete prekršajne prijave.
 
Podsetimo da saobraćajna policija od nedavno redovno kontroliše vozače i na prisustvo narkotika. Kako izgleda testiranje vozača i koje droge test prepoznaje, možete pročitati OVDE.
  • Blajv

    02.02.2021 11:31
    Ne razumem ovo iščuđavanje, pa bio je ponedeljak.
  • Xyzž

    02.02.2021 10:06
    Već dugo se ovde okreće glava kad se spomene problem narkomanije i alkoholizma. A od kad je pandemija, ove dve pojave su eskalirale.
    Nažalost, posledice ćemo još duže osećati, pošto se ovim problemima niko ne bavi, a omladina depresivna, bez nade, posla, bez sporta, kulture...šta im drugo preostaje???
  • Normalno

    02.02.2021 08:43
    Pa kako drugacije ziveti u Srbiji nego pod uticajem opijata ! Ovo normalan ne moze podneti !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija