Majstorski shitati: Zašto niste na poslu? Nema odmora nedeljom

Dane za nama obeležilo je hapšenje kriminalaca povezanih sa Kavačkim klanom, pa izjave dobrim delom nisu bile za udaranje po čelu i za nevericu.
Majstorski shitati: Zašto niste na poslu? Nema odmora nedeljom
Foto: 021.rs (Alan Ford)
Funkcioneri možda uživaju u čarima imuniteta, ali ih on ne može sačuvati od sklonosti ka gluposti. Ovo je mali podsetnik na to da se reči javnih ličnosti prate, a da su građani ti koji ih prosuđuju.
 
Izlistali smo nekoliko primera "shitata" (shit+citat), a na kraju teksta nalazi se anketa u kojoj možete da glasate za ono što vam je izazvalo najsnažniji osećaj nelagodnosti. 
 
Ne čitaj ovo, nego radi! - Aleksandar Vučić
 
"Mi moramo da razumemo da svi moraju da se angažuju da rade i vikendom, a ne da dolaze da pitaju da radimo četiri dana nedeljno ili da nedelja bude neradna. Ne može. Mora da se radi. Nemojte spavati, nemojte ustajati kasno. Potrebno je da radimo vikendom, da radimo više kako bismo stigli najrazvijenije zemlje Evrope." - Aleksandar Vučić
 
 
Apostol - Tomislav Momirović
 
"Novu godinu sam dočekao tako što sam radio do 9 sati uveče i ustao u tri ujutru da bih išao na otvaranje gasovoda. Na svoju slavu sam došao u deset sati, na rođendan svoje dece kad su zaspala."
 
Skupa kirija - Toma Zorić (član Državnog veća tužilaca)
 
"Milošu Đukanoviću (saradnik Veljka Belivuka) izdajem stan. Bio sam s Milicom (Ljubičić) na kafi posle posla kada sam se usput našao sa Đukanovićem da uzmem račune. U tom trenutku je prišla policija i priveli su ga." 
 
Indikativno, vrlo indikativno - Ratko Dmitrović
 
"Groze se, smeta im spomenik Stefanu NEMANJI, ali nikada im nije smetala, niti im smeta Kuća cveća, mauzolej Josipa BROZA. Logično. Vrlo logično." 
 
  
 
Profesionalac - Branislav Lečić
 
"Branislav Lečić nikada nije čeznuo ni za kakvom foteljom, izabrao je profesiju koja nema nikakve veze sa foteljašenjem. Naprotiv, jako otvoreno i direktno je razgolićen na sceni u smislu duše, emocije i svog mentala. Bilo koja primedba da tražim bilo kakve fotelje je potpuno besmislena i netačna."
 
 
  • Zzx

    07.02.2021 19:29
    Neiscrpan je
    Vođi niko ne može oteti primat.
  • Slucaj

    07.02.2021 16:34
    Najrazvijenije zemlje postuju prava radnika. Zivela sam neko vreme u Holandiji. Sve je radilo do 18 h. Posle nije bilo zive duse na ulici. U Hagu su cetvrtkom radili do 21 h. Ne znam da li je i dalje tako.
  • M

    07.02.2021 16:03
    Znao sam da ce ovaj Zoric dobiti ovu "nagradu" nedelje. Prevazisao je cak i Njega (39% vs 34%). A Apostol Momirovic je poseban slucaj...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.

Evropa danas slavi Dan pobede nad fašizmom

U Evropi se danas, 8. maja obeležava Dan pobede nad fašizmom u znak sećanja na dan kada je 1945. stupila na snagu bezuslovna kapitulacija Nemačke u Drugom svetskom ratu.