Vuletić prozvao Zvezdu: Bunker je na drugom stadionu, tamo gde je tenk

Bivši potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić, rekao je "da je podneo ostavku jer Partizan nije Šilerova" i "da se bunker nalazi na drugom stadionu, a ne na stadionu Partizana".
"Ta terminologija, bunker, vojska i tako dalje je apsolutno tabloidna i ja ne želim da razgovaram uopšte na takvom nivou. Bunker može biti tamo gde je tenk, a tenk je na nekom drugom stadionu. Ovde se ne govori o bunkeru. Ovo su prostorije restorana FK Partizan. Taj restoran ne radi već izvestan broj godina i u tom restoranu nalaze se određene navijačke prostorije. Svaki stadion na svetu ima prostorije koje koriste navijači. Nazivati prostorije na stadionu u Humskoj bunkerom, nekakvom tvrđavom je skandalozno, tim pre što pred svaku utakmicu koju Partizan igra kao domaćin policija obilazi te prostorije. Svaki put", naveo je Vuletić gostujući na televiziji Nova S.
 
On je naveo da mu smeta što se Partizan po čitavom pitanju hapšenja članova navijačkih grupa povezanih sa kriminalnim klanovima nije oglašavao. Kako je objasnio, ostavku je, između ostalog, podneo i zbog toga. 
 
Govoreći o snajperu, oružju i narkoticima koji su pronađeni u navijačkim prostorijama, Vuletić je rekao da zvaničan policijski izveštaj pominje drogu i na stadionu Crvene zvezde.
 
"Kažete da je pronađena neka droga, a ta ista droga pronađena je i u Ljutice Bogdana, ali se o tome ne govori. Zvaničan izveštaj policije govori o tome da je droga nađena i na jednom i na drugom stadionu. Ono što hoću da kažem je da u svakom smislu te reči FK Partizan ima prostor koje koriste navijači. Taj prostor obilazi policija. Da li smatrate da je uprava kluba SBPOK i da ona može da vrši pretres prostorija koje pripadaju navijačima? Bio sam iznenađen takvim slikama, ali ne mogu da prihvatim opise tih fotografija. Upali u bunker gde su se spremale neke, ko zna kakve, namere", poručio je Vuletić.
 
Prema njegovim rečima, sadašnja uprava nije jatak navijačkim grupama. Vuletić je na konstataciju da je većina navijača kada su uhapšeni prijavljivali da su u nekom radnom odnosu i da su primali plate od strane kluba, tvrdi da to za vreme njegovog mandata nije bilo tako.
 
"Ne plašim se Belivuka, njega se plaše ljudi koji imaju nešto sa njim. Ja sam građanin ove zemlje. Da li smatrate da šest miliona građana sad treba da se plaši Belivuka. Od kad sam ja u Partizanu niko od navijača nije imao platu, niti službeno vozilo", zaključio je Vuletić.
  • lepi

    16.02.2021 09:54
    Blagi bože, koja budala.....koliko mržnje
  • Republika srpska

    15.02.2021 20:53
    Mrzite me
    Tzv.profo jadni su djaci kojima ti predajes a Jos jadniji klub kog si ti predsednik.takvi kao ti su odavno za sremsku Mitrovicu a za tebe tamo ima puno maco menova.Nediraj Zvezdu jer je ona Svetinja svih Srba.
  • Smederevac

    15.02.2021 18:42
    zvezda =zlo
    Pa svako razuman vidi da je plan vodje bio sledeci -razbiti Partizan u svim sportovima .I sve je lepo krenulo ali su se ovi huligani iskundacili i osilili pa smo sada u problemu jer prava istina ne sme da ispliva .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija