Lončar: Vi sedite na planini, a mi razmišljamo o vašoj vakcinaciji kad se vratite

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar naveo je da neodgovorna okupljanja kojima se krše epidemiološke mere sve više pune bolnice po Srbiji.
Lončar je komentarisao sve veća i sve masovnija okupljanja ljudi na srpskim planinama, ali i na žurkama, čime se krše epidemijske mere, a broj zaraženih korona virusom ne opada.
 
"Onda kukaju što sad mere, pa ljudi, objasnite šta hoćete. Kako budemo radili, tako će nam i biti. Ako neko misli da ćemo da se ponašamo tako i da se igramo mačke i miša, nećemo. Ovo što ste uradili organizovanjem žurki, zbog toga će nam biti punije i punije bolnice, za desetine, možda i stotine ljudi. Jurimo gore ljude po planinama, po Kopaoniku. Vi sedite na planini, a mi smo ovde za vas da razmišljamo o vašoj vakcinaciji kad se budete vratili. Zdravstveni radnici čine sve da se vi ne razbolite, da budete zdravi i živi", poručio je Lončar.
 
Podsetimo, pre dva dana organizovana je žurka na Tašu na kojoj je bilo oko 700 ljudi. Komunalna milicija je i u nedelju rasturala korona žurke po Beogradu. Na jednoj je bilo oko 400 ljudi.
 
Za vikend su na naplatnim rampama zabeležene neverovatne gužve jer su se mnogi uputili ka ski centrima.
  • Amphibio 16

    15.02.2021 14:45
    kao sto rekoh top dan za skijanje
    duvai ga i ti i mere
    ministreeeeeeeeeeee :-))))))))
  • Zla...

    15.02.2021 14:16
    Dogovorite se
    Premijerka kaze da skijalista i skupovi na otvorenom nisu opasni, nego klubovi. Pa, jel' tako il' nije ?!? Uvek jedan u klin a drugi u plocu ! Kako da vam verujemo dok se ne usaglasite ?
    Zasto ste iz klubova popustali ljude bez potpisa Izjave da će, ako se razbole od Covida u narednih 10 dana, morati sami da snose troskove lečenja?
    Da ste to uradili samo jednom i objavili na TV, ni u jednom klubu vise ne bi bilo ni guzve ni kršenja mera. Nerazumni se jedino plaše "udaranja po dzepu".
  • Milan Jokovic.

    15.02.2021 13:45
    Otvaranje spomenika po njima nije rizik.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija