Srbija danas Severnoj Makedoniji poklanja još 8.000 Fajzerovih vakcina

Ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče ugostiće danas ministra zdravlja Srbije Zlatibora Lončara na graničnom prelazu Tabanovci kako bi preuzeo drugu donaciju od 8.000 doza vakcina kompanije Fajzer/Biontek.
Srbija danas Severnoj Makedoniji poklanja još 8.000 Fajzerovih vakcina
Foto: 021.rs
Prvi kontigent od 4.680 doza iz Srbije stigao je 14. februara, kada je predsednik Aleksandar Vučić prilikom posete premijeru Severne Makedonije Zoranu Zaevu uručio vakcine, prenela je agencija MIA.
 
Fajzerovim vakcinama iz Srbije počela je imunizacija u Severnoj Makedoniji, a zdravstveni radnici su prvi dobili vakcine.
  • Marko

    25.02.2021 22:36
    Vuč niko džabe ne daje, nemoj da ste smešni. Sve je to jedna igrica, meni liči na ono: evo ti ispod cene, a ti kaži da je poklon-svi dobri...
  • Novosadanka

    24.02.2021 15:05
    Vakcinacija
    U N.Sadu revakcinacija bez guzvi,dannas se vrsi kineskom i fajzer vakcinama.Licno sam se uverila jer sam svoje vakcinisanje danas zavrsila.Traze potvrdu o prvoj vakcini,mere nivo kiseonika u krvi,temperaturu, srcani ritam,vrse dezinfekciju ruku,imam 68 godina
  • Boki

    24.02.2021 12:06
    Odustao od Fajzera
    Ja sam na kraju odustao od Fajzera i juče primio AstraZeneku. Nisam mogao više da čekam da naša država svima okolo prvo pošalje donacije, dok za nas nema dovoljno i promenio sam zahtev za AZ. Navodno veća količina Fajzera treba da stigne u aprilu pa se nadam da će tada svi naši građani koji žele baš tu vakcinu biti vakcinisani.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.

Evropa danas slavi Dan pobede nad fašizmom

U Evropi se danas, 8. maja obeležava Dan pobede nad fašizmom u znak sećanja na dan kada je 1945. stupila na snagu bezuslovna kapitulacija Nemačke u Drugom svetskom ratu.