Preminuo Nišlija oboleo od kovida koji zbog prekomerne težine nije mogao u bolnicu

B.P. (48) iz Niša, oboleli od kovida19 kojeg zbog težine od skoro 300 kilograma Hitna pomoć i vatrogasci nisu mogli da iznesu iz kuće i prevezu u bolnicu, preminuo je sinoć na prijemu u kovid bolnicu Univerzitetskog kliničkog centra Niš.
Preminuo Nišlija oboleo od kovida koji zbog prekomerne težine nije mogao u bolnicu
Foto: 021.rs
Komšija nesrećnog čoveka rekao je za agenciju Beta da je B.P. nekako smogao snage u toku večeri da stane na noge i izađe iz kuće, ali ga je srce izdalo na prijemu u kovid bolnicu u novom niškom kliničkom centru.
 
Hitna pomoć i vatrogasci juče su pokušali da iznesu obolelog muškarca iz kuće, ali nisu uspeli jer nisu imali dovoljno jaka nosila, a nisu uspeli da ga iznesu ni uz pomoć šatorskog krila pošto su se plašili da se ne pocepa.
 
Ekipa Hitne pomoći juče je u tri navrata pružala pomoć obolelom, a u dogovoru sa porodicom, pošto u tim trenucima nije bio životno ugrožen, odlučeno je da terapiju prima kod kuće.
  • @Laloš

    18.03.2021 12:03
    Nisi gastroenterolog niti endokrinolog tako da ne donosi glupe zakljucke. Upravo je najcesci slucaj kod ljudi koji su po 2-3 puta ili vise tezi od prosecne kilaze na njihovu visinu neki hormonalni poremecaj, poremecaj sa zlezdama ili neki drugi vid bolesti.

    U svakom slucaju, tragican kraj i saucesce porodici i blizima.
  • Laloš

    17.03.2021 14:33
    Za njegovu smrt su odgovorni oni koji su mu doturali 3 tepsije bureka dnevno za doručak.
  • Dr Nekon

    17.03.2021 14:14
    Nazalost
    Preminuo bi i da je stigao u bolnicu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija