I danas vakcinacija građana iz regiona, u redovima i oni koji nemaju zakazan termin

Vakcinacija građana iz celog regiona nastavljena je u Beogradu i Nišu, a obezbeđeno je 10.000 vakcina AstraZeneka.
Reporter N1 javio je da se sve odvija po planu i da obezbeđenje pušta po 20 osoba da uđu na punktove za vakcinaciju.
 
Pripadnici obezbeđenja rekli su da u jednom redu stoje oni koji su zakazali vakcinaciju, a u drugom oni koji nisu.
 
Kako je juče najavio predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, na spisku za besplatnu vakcinaciju u Beogradu i Nišu ovog vikenda je 7.500 privrednika iz regiona.
 
Najveći broj prijavljenih je iz Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i Crne Gore, rekao je Čadež.
 
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je juče na Beogradskom sajmu vakcinisano ukupno 6.446 građana, stranih i državljana Srbije.
 
"Vakcinu AstraZeneka primilo je 5.299 osoba od kojih su većina stranci", rekao je Vesić, navodeći da je revakcinisano 1.147 osoba.
 
Direktor Kancelarije za e-Upravu Mihailo Jovanović pozvao je državljane susednih zemalja koji nemaju zakazan termin za vakcinaciju da ne dolaze u Srbiju, jer neće biti vakcinisani.
 
Svi zainteresovani građani mogu da se prijave za imunizaciju protiv kovida-19 pozivanjem broja 0800/ 222 334, kao i preko portala e-Uprave.
  • Nehumanost

    29.03.2021 09:34
    ?
    Kada u redovima za vakcinaciju bude više onih koji ne žele da se vakcinišu, biće manje ovih iz regiona. Zato, pamet u glavu. Budite odgovorni prema sebi, a ne nehumani i prema sebi i prema drugima.
  • Pera Detlic

    28.03.2021 15:57
    @*
    E pa vidis u ovoj zemlji sad sve valja. Za razliku od vremena kad su vladali Mauricijus, Solunac itd. A da li si se ti vakcinisao? Organizacija perfektna, vakcina koliko volis a isto toliko i majmuna antivakcinasa. Prema tome dabome. Pametnom dovoljno.
  • Komsinka

    28.03.2021 15:48
    Sramota
    Nasu decu lecimo sms porukama a ovamo se rasipamo. Od budzetskih sredstava poreskih obveznika pravi sebi reklamu a ni sam vakcinu nije primio?! Hit, niko te nece voleti ni posle ovoga, losi su ti marketing savetnici, mi nismo ni gluvi ni slepi samo vise umorni od svega...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.