Porodilja zaražena kovidom preminula u beogradskoj bolnici

Porodilja stara samo 29 godina, zaražena korona virusom, preminula je u Kliničko-bolničkom centru "Dr Dragiša Mišović", gde je bila hospitalizovana zbog ove bolesti.
Porodilja zaražena kovidom preminula u beogradskoj bolnici
Foto: 021.rs (Ilustracija)
Ona je jedna od dve trudnice koje su, krajem prošle nedelje, hitno morale da se porode carskim rezom zbog teškog stanja usled kovida19.
 
Kako prenosi Telegraf, bitku sa kovidom je izgubila pre tri dana.
 
Krajem prošle nedelje dve trudnice su bile na intenzivnoj nezi zbog komplikacija izazvanih kovidom. Lekari su odmah odlučili da ih prebace u salu i urade prevremeni carski rez, nakon čega su porodilje priključene na respirator.
 
Na svet su došli devojčica i dečak koji su odmah testirani na kovid, a oba testa su bila negativna. Bebe su u dobrom stanju.
  • Andrija Šrek

    07.04.2021 17:24
    ...
    Nema podatka da li je bila vakcinisana i zašto nije.
  • Tedros Adhanom

    07.04.2021 14:17
    @S07.04.2021 • 11:22
    @Tedros Adhanom
    Na pocetku je virus bio OPASNIJI po starije od 65, niko nije rekao da napada samo njih."



    Primio k znanju.
  • S

    07.04.2021 11:22
    @Tedros Adhanom
    Na pocetku je virus bio OPASNIJI po starije od 65, niko nije rekao da napada samo njih. Sad se vec duze vreme prica o tome da je britanski soj koji trenutno dominira opasniji i po mladje ljude. Cak i pojedina deca imaju tesku klinicku sliku od britanskog soja.

    Saucesce porodici. Tuga do neba.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.