Lečić se ne oseća dobro nakon današnjih optužbi za silovanje, do daljeg se neće oglašavati

Glumac Branislav Lečić nije se oglašavao povodom optužbi jedne od najvećih mladih glumačkih zvezda bivše Jugoslavije Merime Isaković da ju je silovao pre 43 godine.
Njegov PR tim saopštio je da se glumac, zbog današnjih navoda u medijima, "ne oseća zdravstveno najbolje".
 
Kako su naveli, iz tog razloga, do daljeg, Lečić se neće obraćati javnosti, niti će komentarisati bilo kakve optužbe dok se ne završi postupak pred državnim organima.
 
"Molimo vas još jednom da ga ne uznemiravate jer se zaista ne oseća dobro", naveo je PR tim Branislava Lečića, reagujući verovatno na mnogobrojne upite medija u vezi sa izjavom Isaković.
 
Isaković je za Nedeljnik ispričala da ju je Lečić silovao 1978. godine, kada je imala 18 godina.
 
"Opraštam ti, rekla sam mu tada, pre četrdeset godina. Opraštam, ali ne zaboravljam. Ti nikada nećeš shvatiti bol koji si mi naneo. Mnogostruki bol. Ako ikada čujem da si ikome naneo sličnu bol, svima ću reći šta se desilo. Ja sam svoju reč održala. Branislav Lečić izgleda nije. Osećam moralnu obavezu da podelim svoje iskustvo u nadi da će moja ispovest biti podrška i Danijeli Štajnfeld i ostalim žrtvama seksualnog zlostavljanja", napisala je Merima Isaković.
 
Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld je optužila Branislava Lečića da ju je silovao u maju 2012. godine, što je glumac porekao i odbacio te tvrdnje kao "najgnusniju laž".
 
Lečić je krajem marta dao iskaz u policiji i objavio da je prošao poligrafsko ispitivanje. Potom je iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu saopšteno da se nastavlja "prikupljanje dokaza kako bi se donela odluka o daljem toku postupka".
  • Dejan

    10.04.2021 00:47
    Potpis
    Merima i Danijela zive daleko od ovog mulja.Ako laze Danijela,ne laze Merima i obrnutoPostavlja se klasicno pitanje sto im ovo sve treba.Treba im jer su konacno sakupile hrabrost da istinu iznesu u javnost.Zasto nisu do sada?Nisu bas zbog mnogih komentara koje citamo svakodnevno..Siguran sam da nisu jedine i pitanje jevtrenutka kada ce se pojaviti jos neka zrtva.Svaki zlocinac ima svoj potpis,pa i Leka.Mozes kako hoces,ali ne i dokle hoces.Svi koji misle i zive pod sloganom znas li ti ko sam ja,zavrsice slicno(mislim na siledzije koje svakodnevno siluju i Srbiju i narod)
  • Dr Miggyy

    09.04.2021 07:53
    GVOŽĐE I LJUBAV SE KUJU VRUĆI
    Glumica Isaković na vreme se setila, Leka je silovao pre 43 godine. Sećanje je lepo prati, a kada doživljaji sa Lekom izbledeli, a ne može više da radi, optužen je. Treba da odgovara, jer nije održao kondiciju i energiju. Kriv je, tako mu treba.
  • dijasporac

    09.04.2021 00:58
    @KinNS
    Odlican komentar, sve receno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.