Danas pljusak i zahlađenje

Naoblačenje sa severa i zapada danas će u Srbiji mestimično usloviti kišu, ponegde i lokalne pljuskove sa grmljavinom i padom temperature.
Danas pljusak i zahlađenje
Foto: 021.rs
Takvo vreme će do kraja dana zahvatiti celu zemlju.
 
Na visokim planinama krajem dana i u toku noći povremeno će biti snega. Vetar umeren i jak, severozapadni, ujutro i pre podne na jugu i istoku, slab, promenljivog pravca.
 
Najniža temperatura biće od 6 do 12 stepeni, najviša od 10 do 16 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
 
Prema prognozi za narednih sedam dana, u sredu i četvrtak će u Srbiji biti oblačno i hladno, mestimično sa kišom, u brdskom-planinskim predelima sa snegom.
 
Na jugu ponegde grmljavina. Kratkotrajni sneg ponegde je moguć i u nižim predelima. U petak malo i umereno oblačno, uglavnom suvo. Od subote promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom. Dnevna temperatura biće u malom porastu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija