Državni sekretar Mihalj Njilaš povređen u udesu u Mađarskoj

Državni sekretar u Ministarstvu pravde Srbije, Mihalj Njilaš, doživeo je saobraćajnu nezgodu u Mađarskoj. On i njegova supruga su smešteni u bolnicu, dok je kćerka od 11 godina ostala nepovređena, javili su mediji u Mađarskoj.
Državni sekretar Mihalj Njilaš povređen u udesu u Mađarskoj
Foto: 021.rs
Njilaš se automobilom survao u kanal dubok tri metra u blizini mesta Kočer, preneo je portal Slobodni Mađar so pisanje medija iz Mađarske.
 
Prema tim navodima, Njilaša i suprugu su iz automobila oslobodili uz pomoć rezača metala, dok je devojčica, koja je sedela pozadi prošla nepovređena.
 
Portparol mađarske Nacionalne službe hitne pomoći, Pal Đerfi, rekao je da su dve odrasle osobe hospitalizovane sa povredama grudnog koša, a sumnja se i na povredu kičme.
 
Okolnosti pod kojima je došlo do nezgode se još uvek istražuju, preneli su mađarski mediji.
 
Ovo nije prva nezgoda u kojoj je učestvovao funkcioner Saveza vojvođanskih Mađara i bivši pokrajinski sekretar za obrazovanje. Njilaš je 2017. godine svojim automobilom usmrtio pešaka u blizini Subotice, ali je 2019. godine oslobođen optužbi za taj slučaj.
  • Uroš

    14.04.2021 20:30
    Čemu cenzura?
    Ovo nije prvi put
    http://www.politika.rs › Hronika › P...
    - Pokrajinski sekretar Mihalj Njilaš automobilom usmrtio ...
  • Novosadjan

    14.04.2021 15:13
    Ovaj bas zna da vozi
  • :/

    14.04.2021 12:44
    -
    Ovaj ne treba vise nikada da vozi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.