Stefanović: Vučić mi nije nametnuo Dijanu Hrkalović, sam sam birao kadrove

Ministar odbrane i nekadašnji ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović označio je je danas kao "besmislicu" tvrdnju bivšeg policajca Milana Dumanovića, koji je za NIN izjavio da mu je Aleksandar Vučić nametnuo Dijanu Hrkalović, ističući da su kadrovski izbori bili njegovi.
Stefanović: Vučić mi nije nametnuo Dijanu Hrkalović, sam sam birao kadrove
Foto: 021.rs
"Meni Aleksandar Vučić, dok sam bio ministar MUP, nikada nije nametnuo bilo koga. Predsednik dozvoljava slobodu svojim saradnicima, a kadrovski izbori bili su moji", rekao je Stefanović za TV Pink i naglasio da ne želi da Vučić "nosi bilo kakvu posledicu zbog toga".
 
Govoreći o Dumanoviću, on je rekao da je "čuo za tog čoveka, ali da on nije policajac, već funkcioner stranke Mlađana Đorđevića, kuma Dragana Đilasa, koji hoće da se vrate na vlast".
 
"Oni sada regrutuju ovakve koji godinama ne rade u policiji…žao mi je što trošim vreme na takve izjave", rekao je Stefanović.
 
Nekadašnji pripadnik Odeljenja Ministarstva unutrašnjih poslova za tajno praćenje, Milan Dumanović, izjavio je da je Aleksandar Vučić "Dijanu Hrkalović nametnuo Nebojši Stefanoviću", kao i da je s funkcije u policiji smenjena na zahtev američkih službi, jer su znali da pomaže "kavačkom klanu" u kriminalnim obračunima.
  • Dejan

    16.04.2021 08:46
    Farsa
    Dobar vic.Ti ne znas sam nos da obrises a ne da biras kadrove.
  • Ivana

    15.04.2021 23:28
    Opozicija
    NebojšaStefanović nema razloga sebe da krivi jer nije znao sa kim ima posla, Nebojša Stefanović je Hrkalovićku nasledio.
  • Mile rent-a mozak

    15.04.2021 19:45
    Kadrove? Da nisi možda sam izabrao i firmu za obezbeđenje objekata Mup-a?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija