FOTO: Održana vojno-policijska vežba "Odgovor 2021"

Združena vojno-policijska taktička vežba sa bojevim gađanjem "Odgovor 2021" održana je na poligonu Pasuljanske livade, gde je Vojska Srbije prikazala vatrenu moć najsavremenijeg naoružanja i borbenih sistema kojima raspolaže, kao i sredstva iz razvoja domaće odbrambene industrije.
FOTO: Održana vojno-policijska vežba "Odgovor 2021"
Foto: FoNet
Nešto ranije, na poligonu Orešac kod Vršca, prikazana je sposobnost specijalnih jedinica Vojske Srbije i policije za izvođenje protivterorističke akcije i rešavanje talačke situacije.
 
U delu vežbe na Pasuljanskim livadama učestvovalo je više od 1.000 pripadnika Vojske Srbije, oko 200 pripadnika policije i više od 140 borbenih sredstava i sistema.
 
U prvom segmentu vežbe učestvovalo je 312 pripadnika policije i vojske, Specijalne antiterorističke jedinice, Helikopterske jedinice, 72. brigade za specijalne operacije, 63. padobranske brigade, Ratnog vazduhoplovstva i protiv-vazduhoplovne odbrane.
 
  • socko

    17.04.2021 20:53
    I, jesu li odgovorili? Baš ono "ala im je rekao" odgovorili? A kome?
  • Bolje

    17.04.2021 19:14
    da
    Bolje da nije, ONO JE BILO SRAMOTNO! Primer helikopter sleti da pokupi jednog ranjenog vojnika i on kao sleti a onda, I ČEKA I ČEKA I ČEKA DA SE OVI U KOMBIJU PROVOZAJU KROZ BLATO, ONO JE BIO URNEBES, A naše naoružanje bolje nikom javno da ne pokazuju, SRAMOTNO JE.
  • Kruti

    17.04.2021 17:59
    Odlicna demostracija tehnike i spremnosti vojske i policije. Sramotno los prenos RTS od voditelja preko kamermana do reditelja prenosa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.